Telefon ikon86 40 64 92 E-mail ikonpost@gorillaflyt.dk
Flyttefirma med flytning, møbeltransport, godstransport og møbelopbevaring i Aarhus, Randers, Hobro, Mariager og Hadsund

Vi modtager:

Betalingsmetoder

*Betaling sker umiddelbart efter udført arbejde

Møbelopbevaring for kunder i Aarhus, Randers, Hobro mm.

Vi tilbyder også møbelopbevaring

Hos Gorilla Flyt tilbyder vi møbelopbevaring i vores 850 m2 store hal, som er isoleret, tør og opvarmet, så indboet ikke tager skade. Dermed er vi et sikkert valg, når du har brug for opbevaring og vi har erfaring med både små og store opbevaringsformer.

Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen er vi et oplagt valg i denne forbindelse. Hos os er du velkommen til selv at levere og afhente genstande på lageret, mod et mindre åbningsgebyr. Dermed kan du nemt og enkelt komme til dine ting og vide dig sikker på, at tingene er i samme stand som da du afleverede dem til os.

 

Hvad koster opbevaring af møbler?

Vi er det oplagte valg når du ønsker sikker møbelopbevaring til en fordelagtig pris. Vi er klar over hvilket ansvar det er at have andres ejendele i vores varetægt.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, pr. mail, på telefon, eller ved at besøge os personligt på vores adresse. Vi varetager allerede mange opgaver for kunder i Randers, Aarhus, Hadsund, Hobro, Mariager og Østjylland, men vores gode ry begynder at give os kunder fra hele landet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk vi også tilbyder møbel- og godstransport og flytning.