Telefon ikon86 40 64 92 E-mail ikonpost@gorillaflyt.dk
Flyttefirma med flytning, møbeltransport, godstransport og møbelopbevaring i Aarhus, Randers, Hobro, Mariager og Hadsund

Vi modtager:

Betalingsmetoder

*Betaling sker umiddelbart efter udført arbejde

Møbeltransport og godstransport

Godstransport og møbeltransport

Møbel- og godstransport - Vi har erfaringen

Med stor erfaring indenfor møbeltransport og godstransport, er Gorilla Flyt det rette firma at kontakte i denne forbindelse. Vores erfaring gør, at vi kan klare selv meget store opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.

At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Vi råder over biler fra 3,5 til 32 ton og kan tage op til 33 paller.

Erfaringen og evnen til at at følge med udviklingen gør os til en oplagt samarbejdspartner, når du skal have transporteret møbler eller gods. Vi er klar over hvilket ansvar det er, at varetage andre menneskers ejendele og vi sætter en ære i veludført arbejde.

 

Godstransport og møbeltransport med sikkerheden i top

Vores erfaring gør, at vi kender til eventuelle problemer og derfor kan undgå dem i tide. Dermed er vi de sikre valg når du ønsker transport til en fordelagtig pris. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Randers, Mariager, Hadsund, Hobro, Aarhus og Østjylland, men uanset hvor du er fra i landet kan du med fordel kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk vi også tilbyder møbelopbevaring og almindelig flytning.