Telefon ikon86 40 64 92 E-mail ikonpost@gorillaflyt.dk
Flyttefirma med flytning, møbeltransport, godstransport og møbelopbevaring i Aarhus, Randers, Hobro, Mariager og Hadsund

Vi modtager:

Betalingsmetoder

*Betaling sker umiddelbart efter udført arbejde

Vi tilbyder flytning for private og erhverv

Flyttemand med lastbil

Har du brug hjælp til din flytning?

Har du brug for en stærk mand, eller to, eller tre til din flytning har du fundet det rette firma med Gorilla Flyt. Vi går til alle opgaver med samme ihærdighed og selvom vores navn lyder vildt, er vi klar over hvilket ansvar det er at håndtere andre menneskers ejendele.

Hos Gorilla Flyt tilbyder vi alle dele af flytninger, både små og store. Udover det kan eksempelvis nævnes møbel og godstransport, distribution, bud og kurerkørsel og naturligvis møbelopbevaring. Vores store erfaring gør, at vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden, og det afspejler sig i prisen i sidste ende.

 

Kontakt os i forbindelse med flytning

Med stor erfaring med flytninger i bl.a. Aarhus, Randers, Mariager, Hadsund og Hobro, varetager vi opgaver i hele Østjylland. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden. Kontakt os på tlf.: 86 40 64 92 eller mail post@gorillaflyt.dk og hør mere.

 

Hvad koster en flytning?

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til en hurtig og sikker flyttedag til en fordelagtig pris.

Vi tilbyder eksempelvis:

  • Flytning hvor I selv pakker, naturligvis i kraftige flyttekasser udlånt af Gorilla Flyt
  • Flytning hvor vi pakker jeres indbo, flytter det til den nye adresse og evt. udpakker.
  • Flytning hvor vi opmagasinerer indboetog senere bringer det til den nye adresse.
  • Gorilla Flyt kan også sørge for alt vedrørende rengøring i forbindelse med fraflytning.