Telefon ikon86 40 64 92 E-mail ikonpost@gorillaflyt.dk
Flyttefirma med flytning, møbeltransport, godstransport og møbelopbevaring i Aarhus, Randers, Hobro, Mariager og Hadsund

Vi modtager:

Betalingsmetoder

*Betaling sker umiddelbart efter udført arbejde

Om Gorilla Flyt

Alt inden for flytningOm Gorilla Flyt
Gorilla Flyt er et fleksibelt transportfirma, som beskæftiger sig med flytning, møbel- og godstransport, distribution, bud- & kurérkørsel samt opmagasinering.

Flyttet siden 1996
Gorilla Flyt blev grundlagt i 1996 af Claus Berthelsen, som stadig ejer og leder firmaet. Fra starten var det udelukkende tænkt som et lille et mands flyttefirma, men opgaverne tog hurtigt om sig og snart blev der investeret i flere biler, opmagasinerings lokaler og dermed flere ansatte.

Din foretrukne flyttemand

Gorilla Flyt er i dag et firma, som kan håndtere alle opgaver, såvel i ind- som udland og lige fra de mindre til de større opgaver. Ved større opgaver kan vi trække på et netværk af gode samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

Gorilla Flyt bestræber sig på hele tiden at være imødekommende og opmærk- somme overfor nye tiltag, tanker og ideer, som kan gøre os endnu mere fleksible og kundeorienterede. Gorilla Flyt er forsikret efter gældende danske regler, som sikrer værdierne under håndtering og transport.

 

1Dmf 2